ABOUT

BIOGRAFIE SOPHIA

 

 

 

Wie is Sophia, hoe gaat zij te werk en wat kan zij in haar gezondheidshuysje voor jou betekenen?

 

Je leest het hieronder.

SOPHIA DE COCK

Hallo mijn naam is Sophia De Cock (°1969)

 

Reeds van mijn kindertijd ben ik gebeten door wat nu mijn passie en mijn beroep is. Ik keek gebiologeerd toe hoe mijn papa zich met kruiden, planten en bloemen bezighield en een huisapotheek op basis van zijn planten en kruiden samenstelde. Op zijn beurt hij heeft zijn kennis van kruiden en verscheidene tincturen met de paplepel meegekregen van m’n grootmoeder, die als kruidenvrouwtje v.h. dorp fungeerde.

 

Mijn passie is met de jaren gegroeid naar gezondheid, kruiden, hoe lichaam en geest onlosmakend met elkaar verbonden zijn en hoe belangrijk het is om me-time te creëren! Tussen 2012 en 2015 volgde ik een opleiding als gezondheidsconsulente. Daarna ben ik me blijven bijscholen in verscheidene workshops/cursussen zoals kinesiologie, aromatherapie en meerdere opleidingen van massagetechnieken bij verschillende organisaties. Zo om me nog meer te kunnen verdiepen in de wondere wereld van massage en natuurlijke geneeswijzen. Eind 2015 heb ik van mijn passie mijn beroep kunnen maken en is Sophia’s Gezondheidshuysje opgestart.

 

WAARVOOR KAN U TERECHT BIJ SOPHIA'S GEZONDHEIDSHUYSJE?

Bent u van de omgeving Sint-Niklaas of het Waasland, Antwerpen, Gent, Lokeren, Aalst ? Bent u op zoek naar een behandeling waarin u zowel een massagebehandeling terugvindt , maar waar u ook terecht kan voor alternatieve therapieën zoals bachbloesemtherapie, en/of aromatherapie ?

 

Recht in het centrum van Sint-Niklaas vindt u Sophia’s Gezondheidshuysje. Hier kan u terecht voor kwaliteitsvolle en relaxerende behandelingen, waar u als persoon op de eerste plaats komt. Hier wordt geen standaard “wellness” massage gegeven, maar een volledig op maat uitgevoerde massage naar uw wensen en vragen. Voor de massage is er eerst een kort intakegesprek, waarin ik luister naar uw verhaal en wat er op dat moment voor u van belang is.

 

De massage oliën die ik gebruik tijdens de massages, zijn huisgemaakt op basis van natuurlijk jojoba- met amandelolie en etherische oliën , elk met hun specifieke werkingen.

 

Voor fysieke of psychische vragen of klachten kan u ook een welzijnsgesprek aangaan.

Uit het welzijnsgesprek worden evt. bachbloesemtherapie, aromatherapie of andere behandelingen gepresenteerd. Dit zijn enkel voorstellen, voel u zeker tot niets verplicht.

 

Bij vermoeden van ernstige medische klachten verwijs ik u graag door naar uw huisarts of specialist. De alternatieve therapieën vervangen niet een gegronde klassieke medische begeleiding, en hebben enkel als doelstelling u een ondersteuning aan te bieden.

SOPHIA'S GEZONDHEIDSHUYSJE | CASINOSTRAAT 15, SINT NIKLAAS

info@gezondheidshuysje.be | +32 (0)491 25 28 43 | BTW: BE0890.901.844

 

ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY

Website ontwerp door Studio MELT