MOORSTEMPELS

RELAXATIEMASSAGE MET MOORSTEMPELS

Heb je dikwijls last van stijve spieren en gewrichten, en worden vele massages als te pijnlijk of belastend ervaren ? Kan je moeilijk loslaten en ontspannen? Dan is een moorstempelmassage echt iets voor jou !


Wat is moorstempelmassage ?

De moorstempelmassage wordt net zoals de kruidenstempelmassage uitgevoerd en vond z’n oorsprong in het Oosten. Moorstempels bevatten zuivere, natuurlijke turf die ook voor moorbaden wordt gebruikt. Badetorf wordt in omgangstaal vaak ook gewoon "Moor" genoemd en wordt sinds eeuwenlang gebruikt als remedie.

Moor behoudt de warmte veel langer dan vele andere stoffen die worden gebruikt in massages. Het lichaam kan dan beter loslaten en ontspannen.


De warmte die wordt afgevoerd vanuit de moorstempels dringt dieper in de spieren dan bij andere materialen, wat voor een betere ontspanning zorgt en een goede doorbloeding. Daarom lenen moorstempels zich bij uitstek voor het behandelen van stijve nek- en rugspierklachten met oorsprong als stress.


De vele voordelen van moorstempels :

  • Is ideaal voor personen die een allergie hebben op de kruidenstempels
  • Moorstempels kunnen veel langer de warmte vasthouden, wat voor een betere dieptewerking in de spieren en gewrichten
  • Geeft verlichting bij chronische spier- en gewrichtspijnen
  • Ook ideaal bij reumapijnen, ook op de op de handen en kleinere gewrichten door de kleine moorstempeltjes
  • Geeft totale en diepere ontspanning
  • Betere doorbloeding, dus ook zeer goed voor je huid !
  • Kan ook bij koudetherapie toegepast worden (minimaal 7°C), geeft dus ook verkoeling in de warmere periodes, en maakt dat vastgehouden vocht beter kan losgelaten worden


Er wordt gebruik gemaakt van verschillende groottes van moorstempels, om zowel vingers, tenen, armen, benen als rug, nek, schouders en gezicht te kunnen masseren.


Dit is een echte zalige massage om je volledig te ontspannen !

Ook mensen die last hebben van CVS of fybromyalgie kunnen met deze behandeling gebaat zijn, op voorwaarde dat zij geen ontstekingen hebben op het moment van de behandeling .Tarief :

105 minuten……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………95.00 euro

https://sophiasgezondheidshuysje.boekingapp.nl/book?sId=82513Er wordt eerst een kort intakegesprek  van 10 minuten afgenomen. Zo kan de massage perfect afgestemd worden op jouw behoeften en noden om het maximale uit deze massage te halen.

Behandelingstijd inclusief 10 minuten voor intakegesprek.


*Bij het boeken van een afspraak, impliceert dat u duidelijk akkoord gaat met de algemene voorwaarden en het privacy beleid

van Sophia’s Gezondheidshuysje

SOPHIA'S GEZONDHEIDSHUYSJE   |   Regentiestraat 38, 9100 SINT NIKLAAS

 

  info@gezondheidshuysje.be   |    +32 (0)491 25 28 43    |    BTW: BE0890.901.844


ALGEMENE VOORWAARDEN    |    PRIVACY POLICY

Website ontwerp door Studio MELT